KPN Contact, Mobiel & Zakelijke Markt (landelijk)

ICT BTB PROJECTMANAGER

In het kader van een groot KPN strategisch herpositionerings- project waarin het merk Planet door middel van een merk, systeem en porfolio migratie uit de markt is genomen, was ik project-verantwoordelijk voor het implementeren van de vernderingen binnen de divisie KPN Contact.

Daarnaast heb ik diverse projecten, die tot doel hadden de keten en operationele klantprocessen te optimaliseren, gerealiseerd. De projecten waren specifiek gericht op ICT proces en kwaliteit-verbetering, implementatie van kennis en informatiesystemen, inrichten van afdelingen en innovaties.

Tevens heb ik ICT verhuisprojecten uitgevoerd ten behoeve van uitbreiding van callcenters gekoppeld aan de juiste routering van call-verkeer tussen diverse Aspect centrales op KPN locaties in Nederland.

KPN Klant Mobiele Communicatie

PROJECTLEIDER ICT VERHUIZINGEN

Binnen de KMC gaf ik leiding aan een verhuisteam en was ik verantwoordelijk voor de realisatie van de ICT verhuisplannen. Dit vond plaats in een Novell AS 400 en Aspect omgeving. Samen met de facilitaire dienstverlening hebben we ten behoeve van diverse reshuffle en reorganisatieprojecten meer dan 6000 verhuisacties gerealiseerd op zes locaties in de stad Groningen.

KPN Contact Mobiel Zakelijke Markt